Werkwijze

1.

Tijdens een eerste telefonische kennismaking bespreken we kort waar je naar op zoek bent. Vervolgens plannen we graag een afspraak in om jouw wensen – en jouw zakelijke ambities – beter in kaart te brengen. Als we een goede match zijn businesswise (en soms ook op persoonlijk vlak = altijd leuk), komen we tot een passend voorstel om je bedrijf te laten groeien.

2.

Op basis van de input tijdens de kennismaking wordt er vanuit alle kennis die er in huis is de best passende online marketing strategie geschreven. Die krijg je uiteraard ook opgeleverd. Effect Marketing is een full service online marketing agency, dus ook je webdesign nemen we – indien nodig – in de aanpak mee. In de strategie wordt o.a. rekening gehouden met de doelgroep, het budget en wordt er een inschatting van de te verwachten resultaten gegeven.

3.

Na het akkoord op de strategie gaan we aan de slag. De fundering van de online marketing campagnes wordt opgezet en er worden afspraken gemaakt over de samenwerking. Vrijwel altijd werken we gelijktijdig aan de branding van jouw merk & het binnenhalen van meer leads (potentiële klanten).

4.

Tussentijds monitoren we de resultaten. Deze krijg jij periodiek toegestuurd zodat je exact weet wat er gebeurt en welke impact dit heeft op jouw business. Als je vragen hebt naar aanleiding van de rapportages, beantwoorden we die graag voor je.

5.

Hoe langer een campagne loopt, hoe beter de resultaten worden. Op basis van de verzamelde data kunnen er namelijk continu verbeteringen en aanscherpingen aangebracht worden binnen de online campagne(s). Op die manier zijn onze inspanningen steeds effectiever en helpen we jouw business verder te groeien.

Op (naar) een goede samenwerking.

Effect Marketing helpt je om je bedrijf op de kaart te zetten en in aantallen klanten te groeien. We zijn dan ook een full service online marketing agency. Daarmee wordt je niet alleen ontzorgd en gefaciliteerd op het gebied van social media marketing, maar verzorgen we – indien nodig – ook je webdesign, SEO, copywriting, artwork, content creatie en al het andere.

Data is één van de belangrijkste pijlers bij al onze marketing activiteiten. Het grote voordeel van digitale marketing is dat vrijwel alles meetbaar is. Dit gaat zo ver dat zelfs het inzichtelijk maken van offline omzet als gevolg van digitale marketing inspanningen niet ondenkbaar is. Zo weet je exact hoeveel jouw marketing budget in een bepaalde periode heeft opgeleverd en kun je beslissingen en conclusies op daadwerkelijke feiten baseren.

Dienstverlening staat voorop bij ons. En transparantie. We leveren inzichtelijke en begrijpelijke informatie en doen er alles aan om jouw business naar een hoger niveau te tillen. Samen is daarbij het sleutelwoord. We combineren graag onze kennis van online marketing en internettechnologie, in combinatie met joúw kennis van de markt waarin je opereert. Met een goede samenwerking kunnen we gegarandeerd het maximale bereiken.