Effect Marketing: strategie & uitvoering (groeipartner).
Voor teksten, branding & webdesign. Specialist in storytelling en neuromarketing.

Effect Marketing

Woorden.
Heb je ooit stilgestaan bij de kracht van jouw woorden? Je kunt er je geld mee verdienen. Je kunt er liefde mee winnen en liefde mee verliezen. Je kunt er invloed mee uitoefenen. Woorden zijn magisch. En daarom is effectieve communicatie een kunst. Effect Marketing is joúw sleutel naar een goede relatie met je doelgroep & publieksgroepen.

SEO

Teksten

PR

Ghostwriting

Webdesign

DTP / Vormg.

Strategie

Mark. automation

Een middelenvrije denkwijze voor de beste communicatieaanpak

Je wilt een website, maar waarom eigenlijk? En hoe gaat jouw doelgroep die website vinden? En heb je hoopvolle verwachtingen van één flyer of wil je eigenlijk gewoon – en vóóral – resultaat? Klanten en actie… dat is wat je wilt, toch?

Effect Marketing zet in op een langdurige samenwerking en duurzaam succes. Win hearts over minds!

En: taal- & webdesigner

Fijn je te ontmoeten! Mijn naam is Merin de Does.

Als je mij de keuze laat, zou ik mijn dagen slijten in een strandvilla. Ver weg van de drukte. Het enige wat ik mee zou nemen is mijn laptop. Mijn toetsenbord zou overuren maken terwijl ik af en toe opkijk naar de zeegolven die een zachte landing maken op het witte strand. Ik zou wilde verhalen, romantische avonturen en grappige anekdotes uitschrijven. Mijn wereld zou zich bevinden op schrift.

Maar… stiekem hou ik – zo nu en dan – óók van het drukke stadsleven. Dan denk ik aan de cappuccino… van dat koffietentje op de hoek; en aan het stadspark, vol joggende mensen en moeders met kinderwagens. Én aan de winkels, die zorgvuldig hun waren uitstallen voor hun nét gezeemde ramen. Én ik mijmer weg bij de beste adresjes voor een scone of een verse lunch; waar je je eigen favoriet van kunt kiezen.

Ik leef mijn leven genietend van het beste van deze twee werelden. Ik ben gaan schrijven voor mijn beroep. En mijn ontembare creativiteit heb ik door de jaren heen omgezet in een specialisme: (web)design.

Als je me een keertje ontmoet, zul je mij niet snel door de kamer zien stuiteren. Ik luister. Ik leef in mijn hoofd. Inspiratie, dromen en ideeën razen daar als een wervelwind over verlaten graslanden. Ik deel ze. Maar ik blijf niet hangen in ideeën. Kennis zonder actie is gebakken lucht. Actie is wat effect en resultaten oplevert. Vandaar ook de naam voor mijn marketingbureau: Effect Marketing. Marketing mét effect.

Tevreden klanten:

 • Ik vind het erg prettig samenwerken met Merin. Het is super fijn dat ze flexibel inzetbaar is en totaal geen 9-5 mentaliteit heeft. Haar diensten zijn van zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, levert snel werk en zij denkt altijd met je mee. Verder vind ik het werk van Merin professioneel en het effect van haar werkzaamheden zijn bij mij al na 2 maanden zichtbaar. Echte aanrader!

 • Erg prettig samengewerkt met Merin, ze heeft me geholpen met het schrijven van een reeks teksten voor verschillende doeleinden. Vooraf steeds een kort telefoongesprek om de richting en inhoud te bepalen en vaak was de tekst dan ook meteen scherp en goed te gebruiken. Kleine aanpassingen waren vaak ook snel doorgevoerd. Met name het aandragen van onderwerpen en het meedenken met de klant maakt Merin een waardevolle ‘collega’.

 • Ik heb Effect Marketing benaderd voor het ontwerpen van mijn website, na een korte telefonische brainstormsessie kreeg ik een eenvoudig maar treffend vragenlijstje toegestuurd. Na deze ingevuld te hebben kwam Merin al heel snel met een lay-out die volledig aansloot op mijn wensen en alle informatie die ik opgegeven had zat hier al in verwerkt. Na wat kleine aanpassingen was de website af.

  Merin luistert goed naar de feedback en schakelt hier snel in. Ook heeft Merin de gave om teksten treffend op papier te zetten in een prettige leesstijl, hierdoor blijven potentiële klanten geboeid verder lezen. Al met al kan ik Merin van Effect Marketing dus van harte aanbevelen!

 • Heel fijn samenwerken is het met Merin. Ze ontwierp voor mij een strak logo in meerdere formaten en soorten. Fijne en vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een duidelijk beeld van waar we naar toe werkten.

  Merin nogmaals heel erg bedankt voor de uitstekende service!

Teksten uit het hart,
voor blijvende verbinding.

Wat wie schrijft lekkerder, dan degene met een tomeloze passie voor woorden en taal? Je kunt (en mag) mij ’s nachts wakker bellen voor een gave schrijfopdracht! Dat is waar ik energie van krijg. Zet me bijvoorbeeld in:

 • voor tekst op flyers;
 • als freelance reporter;
 • als redacteur;
 • voor al je webteksten;
 • voor een sterk staaltje copywriting;
 • voor whitepapers;
 • én voor e-mailmarketing.

Vind je DNA:
subliem kloppende
diepgang.

Klopt jouw communicatie met wie je bent? Weet je eigenlijk wel wie of wat je bent? En voor & bij wie wil je zichtbaar zijn? Jouw DNA, jouw brand identity, is hét vertrekpunt voor al je communicatie. Het is een gigantisch ijkpunt voor gewenst succes. Marketing- en communicatiestrategieën zijn noodzakelijk voor ieder bedrijf. Dus, neem je de leiding – of zie je wel waar ‘het gesprek’ met je (potentiële) klanten eindigt?

Met 10 jaar praktijkervaring en met afgeronde opleidingen in Neuro Linguïstisch Programmeren, storytelling en communicatieadvies, adviseer ik bedrijven en overheden over hoe zij effectieve communicatie in kunnen zetten. Even terug naar de basis, om daarna te versnellen. Even reflecteren om (vaak besparend) opnieuw te kunnen budgetteren. En dan: gaan voor die langetermijnwinst! Terwijl het laaghangend fruit onderweg wordt geplukt.

Een website die voor jou werkt, en niet andersom.

Je wilt ‘gewoon’ een website, maar wel in jouw stijl. Iets wat bij joú past. En bij je bedrijf. Of je hebt een project, waarvoor je als de wiedeweerga een website nodig hebt. Stop met zoeken. Je bent op je bestemming aangekomen. Al vanaf mijn tienerjaren (zo’n 15 jaar geleden) maak ik websites. Ik bespreek samen met jou je wensen en maak een ontwerp. Daarna breng ik dat ontwerp tot leven op het internet.

  Wat kunnen we voor je doen?

  Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

  Boekingen open voor augustus 2021.