Webdesigner

Webdesign van Effect Marketing

Ben je al heel wat jaren aan het ondernemen en is je website toe aan vernieuwing? Of ben je een startende ondernemer en wil je een website laten ontwikkelen? Effect Marketing bouwt élk webdesign voor je, dat je maar wilt. Visueel aantrekkelijk en subliem presterend.

En voor technische uitdagingen werken we samen met een hele reeks webspecialisten en UX designers. En heb je nog een goede (SEO) tekstschrijver nodig? Die hebben we gewoon in huis!

Kies voor webdesign dat…

 • Je ogen streelt;
 • Je doelgroep aanspreekt;
 • Je DNA visueel overdraagt;
 • Gebruiksvriendelijk en makkelijk te navigeren is;
 • Jou de ondersteuning biedt die je nodig hebt;
 • Conversiegericht is.

Ideaal voor zzp, mkb én projectcommunicatie

Webdesign Portfolio

Een webdesigner voor een clean, functionele én overzichtelijke website

Een webdesign is de vorm, het aangezicht van je online aanwezigheid, maar vanuit Effect Marketing denken we ook graag mee over de strategie erachter. Zo combineren we het webdesign voor onze opdrachtgevers vaak met doeltreffende teksten. Één van onze best-verkopende diensten, is immers het schrijven van (web)teksten.

En wist je dit… Als je je bezoekers overspoelt met knoppen en linkjes op één webpagina, dan groeit de waarschijnlijkheid dat ze helemaal nérgens meer op klikken – en eerder afhaken.

Vergelijk het maar eens met een feestje waar je binnenkomt. Als er direct tien mensen tegen je beginnen te praten, hoor je ze vrijwel allemaal niet meer. Maar als er maar één persoon tegen je praat (hooguit twee) – en die vraagt iets van je, dan ben je sneller geneigd dat ook op te volgen. Wij mensen houden van duidelijkheid. In het leven, maar op het world wide web is dat niet anders.

Effect Marketing denkt dus mee over heldere call-to-actions op je website. En webteksten die daarnaar toe geschreven worden. Want: alle communicatie is gericht op verandering. Je wilt je webbezoeker informeren, enthousiasmeren en het allerliefst activeren, toch?

 • Responsive

Het gemak voor joúw doelgroep staat voorop. Daarom streven wij naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Dat betekent dat de website nooit hele gekke veranderingen of vervormingen laat zien – en altijd functioneel bruikbaar blijft. Op de laptop, pc, mobiel en tablet. Zo houd je jouw klanten optimaal betrokken.

 • Zoekmachine geoptimaliseerd (SEO)

Alle websites die wij opleveren zijn zoekmachine geoptimaliseerd. Dat wil zeggen: elke webpagina is goed vindbaar in Google. En na enkele maanden zul je – hoogstwaarschijnlijk – ook sitelinks in Google zien, mits jouw website die nog niet had. Sitelinks zijn extra links die onder sommige van de zoekresultaten van Google worden weergegeven, welke zijn bedoeld om gebruikers (jouw doelgroep) te helpen om makkelijker door je site te navigeren (lees hier meer over sitelinks).

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat jouw website er mooi uitziet, maar we vinden het nét zo belangrijk – misschien nog wel belangrijker – dat je website goed vindbaar is. Een continue toestroom van klanten is immers het bestaansrecht van elk bedrijf.

 • Geen template, maar maatwerk

Elke klant is anders – en daarom is ook elke website anders. Wij maken websites op aanvraag, volledig passend bij jouw huisstijl en bij de boodschap die je uit wilt dragen.

De mogelijkheden bespreken?

  Waarmee kan ik je helpen?

  Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

  Effect Marketing zit gevestigd in Dordrecht, Maarn en Harderwijk. We komen graag langs – of plannen een digitale videocall in – om de mogelijkheden te bespreken.

  Boekingen open voor augustus 2021.