Doe-het-zelf:
je marketing lekker zélf doen

Het is heel prettig om met Merin in gesprek te gaan. Ze luistert, stelt verhelderende vragen en geeft goede tips en adviezen over de manier waarop je het best aan de slag kunt met je internetmarketing. Dankzij mijn gesprek met Merin heb ik veel duidelijker voor ogen hoe mijn nieuwe website er uit gaat zien. En mocht ik, als doehetzelver, vastlopen dan staat zij voor me klaar. Een geruststellende gedachte.

Doe-het-zelf:
waarom iets uitbesteden als je het zelf kan?

Je bent met je zichtbaarheid en marketing bezig – en je wilt advies over hoe je dit het beste kunt aanpakken. Maar de uitvoering? Die doe je lekker zelf. Voor jou geen onnodige kosten. Jij investeert liever tijd in plaats van geld. En dan kom je er ook wel.

Als dat voor jou het geval is, dan heb ik iets speciaals voor je! Speciaal voor de doe-het-zelver heeft Effect Marketing een 1,5 uur durende sparringssessie. Daarin kun je mij (Merin), communicatieadviseur, neuromarketeer, storyteller én mental / life coach, het hemd van het lijf vragen over allerlei marketingzaken. Op basis van mijn 10+ jaar ervaring als zzp’er en in het bedrijfsleven + bij de overheid, adviseer ik je graag.

Hoe werkt het?

01.

Heb je interesse, vul dan onderstaand contactformulier in en selecteer de optie ‘Bel me terug’. Je wordt dan teruggebeld om een afspraak in te plannen.

02.

De afspraak vindt plaats bij Van der Valk Dordrecht of online, via Zoom. Voor de kosten maakt dit niks uit. Bij Van der Valk dien je je eigen drankje(s) en versnaperingen te betalen.

03.

Je ontvangt een offerte/opdrachtbevestiging die je goed dient te keuren.

04.

Je ontvangt de factuur en die betaal je (vooraf) ✅

05.

Op de afgesproken datum en plaats – en het afgesproken tijdstip vindt de sparringssessie plaats. Tip: bereid je voor, zodat je het maximale eruit kunt halen.

06.

Je krijgt nog een week lang WhatsApp ondersteuning na onze afspraak. Zodat je altijd nog even kunt opvragen wat iets ook alweer betekende, of voor welke marketingaanpak je, in jouw geval, het beste kunt kiezen.

    Wat kunnen we voor je doen?

    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

    Boekingen open voor augustus 2021.