Wat is UX Design en waarvoor heb je het nodig?

UX Design is een afkorting voor user experience design. UX Design wordt soms ook wel UXD genoemd. Het is het ontwerpgebied van webdesign, dat zich volledig richt op de gebruikerservaring.

Waarom zou je je druk maken over UX Design?

Je website is niet zomaar een ‘online visitekaartje’. Als je het goed doet is je website een lean mean marketing machine! Áls je het goed doet… Maar hier valt nog een wereld te winnen, want de meeste van je concurrenten – en misschien jij zelf ook wel – doen namelijk helemaal niks met UX Design. En laat UX Design nu net dé troef zijn voor het verbeteren van de gebruikerservaring op je website en voor het verhogen van je conversie.

Klik, klik – aandacht weg?

Stel, jij verkoopt jouw aanbod via je website. Of je wilt er contactgegevens van potentiële klanten (leads) op verzamelen. Of… je wilt dat jouw website bezoekers een offerte voor je diensten opvragen. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je website lekker navigeerbaar in elkaar zit. Want als mensen té lang moeten doorklikken vóórdat ze gevonden hebben waar ze naar op zoek zijn, dan zijn ze weg. En dan ben jij een potentiële klant verloren.

En als je dan weet dat gemiddeld maar 2% van alle websitebezoekers überhaupt tot actie overgaat, dan wil je die behouden, toch?!

Waar UX Design goed voor is

Betere gebruikerservaring

Hogere conversie
& meer leads

Hogere klantbetrokkenheid

Tip: combineer UX Design met marketing automation!

    Waarmee kan ik je helpen?

    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

    Boekingen open voor augustus 2021.