Tekstschrijver website nodig? Of zoek je een tekstschrijver voor teksten op je website? Als je een webdesign wilt, klik dan hier. Ben je echt op zoek naar een tekstschrijver? Lees dan even door…

Tekstschrijver website mét marketingkennis

Zoek je een tekstschrijver voor je website? Heb je webteksten nodig? Dan ben je aan het juiste adres ✓.

Bij Effect Marketing hebben we een vlotte pen, zorgen we voor een lekkere leesstijl en zetten we boven alles in op maximaal effect! (Waar hebben we anders onze naam aan te danken?)

En effect is wat je wilt, want webteksten heb je immers niet voor niets… ze zijn er om je lezer te informeren en / of te verleiden. Laat daarom je webteksten aansluiten op het DNA van je bedrijf en publiceer ze met een helder doel. Wat mij betreft kun je nooit téveel schrijven. Je kunt niet duidelijk genoeg zijn. Hoe meer je communiceert, hoe sterker de indruk is die je op anderen achterlaat. En dat wil je… want je wilt dat ze voor jou kiezen, toch?!

Bovendien wil ik niet pochen *kuch, maar het feit dat je deze pagina gevonden hebt, betekent dat ik iéts goed doe als het om webteksten gaat. Effect Marketing is dan ook een kei in SEO webteksten: webteksten die door je potentiële klanten goed gevonden worden in Google’s zoekresultaten.

Een tekstschrijver voor je website

Is schrijven niet echt jouw ding? No worries, je kunt niet alles leuk vinden. En als je er geen energie van krijgt, kun je het maar beter uitbesteden aan iemand die het wél leuk vindt… mij misschien? Ik vind schrijven namelijk leuk. Ik vind schrijven voor jou leuk! En dat zie je terug in mijn teksten.

Zo heb ik al voor diverse opdrachtgevers mogen schrijven. Van grote multinationals tot zzp-bedrijven. Stiekem kan ik ook verklappen dat teksten op je website de beste investering is, die je marketingtechnisch kunt doen. Ze gaan namelijk voor lange(re) tijd mee.

Handig: een vlotte pen(ner) die meedenkt 

Nog een pluspuntje, al zeg ik het zelf, is dat ik handig ben met allerlei soorten content management systemen (cms). Of het nu om WordPress, Magento of om een op maat gebouwd cms is. Ik kan met je meedenken over hoe je jouw webpagina’s op de beste manier visueel op kunt maken. Zo ontstaat er een krachtige mix van sterke teksten en treffend webdesign.

Maar de woorden doen het ‘m uiteindelijk. Die zorgen ervoor dat jij anderen weet te raken.

    Waarmee kan ik je helpen?

    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

    Boekingen open voor augustus 2021.