Tekstschrijver om zakelijke teksten te laten schrijven

Je zoekt een tekstschrijver om zakelijke teksten te schrijven? Iemand die jouw bedrijfsidentiteit kan ademen – én opschrijven? Iemand die snapt waar jouw doelgroep naar op zoek is, of dat in ieder geval onderzoekt? En iemand die teksten met maximaal effect kan creëeren? Dan zit je hier goed.

Zakelijke tekstschrijver met marketingachtergrond

Zakelijke teksten blijven toch bijzonder divers, want je leest ze op allerlei plekken terug. Op websites, in magazines, in kranten, op flyers en in reclamefolders. Afhankelijk van het doel van de tekst, huur je een tekstschrijver in om zakelijke teksten te schrijven die je doelgroep aandoen. Je wilt ze informeren, enthousiasmeren en misschien zelfs direct activeren. Daarvoor moet je je doelgroep alleen wél eerst kennen. Wat beweegt hen? Met welke behoeften en problemen houden ze zich bezig? En hoe kom jij daar in het spel.

Een zakelijke tekstschrijver met marketingachtergrond denkt daarover na. Met andere woorden: Effect Marketing denkt daarover na.

Goede teksten zijn omzetverhogend

Goede teksten, échte goede teksten, zijn omzetverhogend. Niet alleen lezen ze lekker weg, ze blijven ook hangen bij de lezer. Ze zorgen voor een beleving op papier, die op magische wijze tot leven komt in de innerlijke voorstelling van mensen. Goede teksten stimuleren actieve verbeeldingskracht.

Tekstschrijver zakelijke teksten

Zakelijke webteksten: SEO proof

Het kan zijn dat jij specifiek zakelijke teksten voor het web nodig hebt. Dan is het goed om te weten dat Effect Marketing alléén maar SEO proof (zoekmachine geoptimaliseerde) webteksten oplevert. Want om gelezen te worden, moet je eerst gevonden worden.

Zakelijke webteksten moeten verder makkelijk leesbaar zijn. Vaak wordt gedacht dat dergelijke teksten van een hoog taalniveau moeten zijn; soms zelfs met veel jargon. Dat is zeker niet het geval. Effect Marketing schrijft naar de filosofie van Einstein: “Als je het niet makkelijk uit kunt leggen, heb je het zelf niet goed begrepen”. Daarom is een samenwerking met ons altijd gebaseerd op een goede verstandhouding en regelmatig overleg.

Niet alleen maar mooie praatjes…

In zee gaan met Effect Marketing? Dan wil je weten waar je aan toe bent, toch? Dit marketingbureau heeft niet alleen maar mooie praatjes, maar vult ook zoekterm-gaatjes. Zoek bijvoorbeeld maar eens op de zoekterm ‘creatieve tekstschrijver storytelling‘ in Google. Dikke kans (eigenlijk: 100%) dat Effect Marketing bovenaan in de zoekresultaten staat.

Contact

    Waarmee kan ik je helpen?

    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

    Boekingen open voor augustus 2021.