Strategiesessie

Even vertragen om te versnellen

Strategiesessie

Neem een voorsprong

Het is bijna de tijdsgeest van nu geworden, om maar direct ’te gaan doen’. Maar doe je wel het juiste? Heb je wel nagedacht WAAROM je gaat doen wat je gaat doen: wat is het doel? Wat wil je bereiken? Welk concreet resultaat moet er aan de eindstreep staan of juist opgeleverd worden? Klinkt simpel, toch? Maar vrijwel niemand doet het.

In een wereld waarin iedereen haast heeft, willen we vooral versnellen. Hup, gaan! Maar zie je het al voor je dat een Formule 1 auto begint te rijden zonder voorbereiding… ?! Of een voetbalteam begint te voetballen zonder tactiek… ?! De kans op succes vermindert aanzienlijk zonder een gedegen strategische voorbereiding. 

Onze ervaringen

We hebben inmiddels al met heel wat ondernemers, beleidsmakers, communicatiemensen en projectteams mogen samenwerken tijdens een strategiesessie. En keer op keer blijken de meeste van hen geen antwoord te kunnen geven op een aantal – voor ons – ‘simpele’ vragen. Natuurlijk is dat niet gek, want waarschijnlijk zijn zij – en ben jij – niet dagelijks bezig met de strategie van marketing en communicatie. Maar wij wel. En die kennis dragen we graag over. Dat doen we door de juiste vragen te stellen, mensen mee te nemen in het proces en door jou, zelf, tot inzichten te laten komen.

Juíst door even te vertragen kun je enorme winst boeken. Ervaar samen met ons hoe je dat in de praktijk brengt! Boek een strategiesessie voor jou en/of je hele team.

Boek een strategiesessie

Ben je een ondernemer, medewerker van een profit of non-profit organisatie en/of een lid van een projectteam? En wil jij/willen jullie het gelijk vanaf de start goed aanpakken? 

Boek dan een strategiesessie! Informeer met onderstaand contactformulier naar de mogelijkheden. We bellen je binnen uiterlijk 2 werkdagen terug om er meer over te vertellen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Boekingen open voor augustus 2021.