De beste storyteller in Dordrecht nodig?
Hi there!

Ben je op zoek naar een storyteller in Dordrecht? Look. no. further. You found her! Merin de Does is gespecialiseerd in het schrijven van effectieve verhalen. Daarvoor heeft ze jarenlang kennis verzameld van het onderbewustzijn. Want jij wilt ook verhalen die raken, toch?

Met de unieke aanpak van Merin krijg je niet zomaar een verhaal… je krijgt een verhaal dat inspireert, motiveert, verbindt én activeert. Je wordt niet alleen top of mind, maar ook top of heart bij je doelgroep.

Deze storyteller in Dordrecht heeft een (bewezen) unieke benadering voor het schrijven van verhalen voor klanten. Die benadering bestaat uit een mix van kennis, van:

  • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP);
  • voorkeursgedrag;
  • strategische communicatie;
  • leiderschap;
  • Search Engine Optimalization (SEO) voor webteksten;
  • het gebruik van archetypes;
  • effectieve verhaalstructuren.

Merin is niet zomaar een storyteller in Dordrecht. Met haar bedrijf Effect Marketing heeft ze al vele ondernemers, bedrijven en organisaties geholpen om hun verhaal op papier te krijgen. Verhalen zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt verhalen op papier zetten voor een redactioneel artikel of een persbericht, maar je kunt ze ook inzetten als corporate story om top of mind & heart te blijven bij je doelgroep. Met krachtige, effectieve verhalen win je een voorkeurspositie ten opzichte van je concurrenten.

Met verhalen kun je jezelf positioneren. Het maakt daarin niet uit of je zzp’er of een grootbedrijf bent: verhalen werken voor iedereen. Mits je je doelgroep goed genoeg kent. Daarom gaat een goed verhaal ook altijd gepaard met marktonderzoek en een marketingplan. Hoe ga je jezelf positioneren (in de markt zetten); wie wil je aantrekken en hoe ga je die mensen precies bereiken?

Daar ben ik voor. Om je te helpen en sturing te geven.

Boekingen open voor augustus 2021.