Waarom een SEO tekstschrijver?

Een tekst die niet gevonden wordt is als een verloren boek in een kelder. En dan is het zonde dat, dat boek überhaupt ooit geschreven is… tótdat iemand het ontdekt. Maar wil je wachten om ontdekt te worden of wil je daar zelf de regie over nemen? Neem eigenaarschap en team up met een:

SEO tekstschrijver

Een seo tekstschrijver is in te zetten voor je webteksten, je belangrijkste content en je blogs.

Wie is déze SEO tekstschrijver?

Hi, mijn naam is Merin de Does. Als SEO tekstschrijver ben ik gevestigd in Dordrecht / Drechtsteden, maar eigenlijk werk ik voor opdrachtgevers door het hele land. Eigenlijk zodra jouw (hulp)vraag op mijn dienst aansluit, kunnen we al samenwerken! Ik schrijf zoekmachine geoptimaliseerde webteksten en blogs (nieuwsartikelen) om jouw vindbaarheid op het world wide web te vergroten. Dat doe ik door jouw teksten aan te laten sluiten op de zoektermen van je potentiële klanten / publiek. Want waar zij op zoeken, is waar jij op gevonden wilt worden.

SEO tekstschrijver

SEO teksten zijn de meest duurzame vorm van marketing

Je hebt een website. Maar die wordt niet vanzelf gevonden. Om die vindbaarheid te vergroten kun je dan wel allerlei dure campagnes opzetten (Google Adwords, social media advertising), maar zodra de geldstroom, joúw geldstoom, stopt… stopt de vindbaarheid van je website óók. Zonde, toch? Als je niet beter wist zou je het bijna maffiapraktijken noemen. In de geschiedenis betaalde je geld voor bescherming, nu betaal je geld om gevonden en gezien te worden. Zolang je maar betaalt… want als je ermee stopt. Nouja, je snapt het punt.

Natuurlijk kunnen Google Adwords en social media advertising soms wel gunstig zijn wanneer je snél wilt groeien, maar het is geen vorm van duurzame groei. Wil je ook – en vooral – op de lange-termijn groeien en daar minder kosten aan hebben? Dan zijn SEO teksten je beste keuze.

Ik zal je een geheimpje verklappen: 80% van mijn klanten komt dankzij mijn SEO teksten binnen. En daar hoef ik niet voor te blijven betalen. De teksten zijn er gewoon – en ze doen hun werk. Ik heb ze een keer geschreven, écht goed geschreven, en daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van.

Een SEO tekstschrijver is jouw meest slimme investering

Een SEO tekstschrijver is iemand waar je éénmalig in investeert voor echte, goede teksten. Die worden geschreven en daarna laat je ze gewoon hun werk doen. Google pikt ze op. Naarmate ze langer bestaan, vindt Google ze steeds waardevoller. En als andere mensen of websites dan ook nog eens naar jouw pagina’s gaan verwijzen – omdat ze gewoon goed geschreven zijn, dan… krijg je een Wow-effect!

Wat maakt mij zo bijzonder?

SEO tekstschrijvers zijn er in alle vormen en maten. Maar je vindt ze bijna niet met én een communicatie-opleiding, én kennis van neuromarketing én kennis van de psychologie van communicatie. Waarom is dat handig? Nou, je wilt vooral dat je teksten impact maken. Niet alleen in de zoekresultaten van Google, maar ook vooral bij je klanten. Je wilt een blijvende indruk achterlaten, toch? Een indruk die moeilijk uitwisbaar is. Win hearts over minds is mijn motto. Maak je eerste indruk zó onvergetelijk dat ze jouw dienst, product of idee niet meer uit hun systeem krijgen.

Ik ben als tekstschrijver niet echt een komma-specialist. Ik ben vooral iemand die inzet op effect.

Laat mij je helpen jezelf te helpen

    Waarmee kan ik je helpen?

    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

    Wil je zelf meer ontdekken over het schrijven van SEO teksten? Lees dan dit boek eens.

    Boekingen open voor augustus 2021.