Pakketten

Alles onder één dak

Een webdesigner, (SEO) tekstschrijver, strategisch adviseur, marketing automation expert én vormgever. Alles onder één dak; waar vind je dat nog? Geen errors of communicatiefouten. Het is heel simpel eigenlijk: jij vertelt ons jouw wens(en) en wij adviseren je – en we regelen ALLES voor je. Met onze pakketten ben je altijd sneller uit. Misschien niet altijd goedkoper, want we concurreren niet op prijs. En goedkoop kan nog wel eens duurkoop worden. Dat weten wij en dat weet jij vast ook… Wij concurreren daarom alleen op het leveren van de allerhoogste kwaliteit.

Wat maakt onze pakketten bijzonder?

Neuromarketing en extreme invloed. Yep, dat lees je goed. We zijn geoefend en getraind in het triggeren van je klant. Anders dan andere marketing- en communicatiebureaus, beschikken wij over de psychologische kennis om in de gedachten van je (potentiële) klanten te infiltreren en hun harten te veroveren. Van merkherkenning naar merkherinnering.

Hoe we dat doen is door te spelen met taal abstractieniveaus, hypnotische taalpatronen en communicatie met plakkracht. Klinkt ingewikkeld en… nouja, daar hebben we ook ‘even’ voor geleerd – zullen we maar zeggen. Maar in de praktijk maken we het simpel toepasbaar voor je.

Wat KOST het je NU aan misgelopen omzet en effectiviteit?

Wist je dat… het veranderen van slechts één woord in je communicatie tot wel 400% meer conversie kan opleveren? En wist je dat… hoe je jouw communicatie ‘ontwerpt’ het verschil maakt of de ontvanger van je bericht bepaald (door jou gewenst) gedrag laat zien – of juist niet? Invloed, daar gaat het allemaal om. Hoeveel invloed heb jij momenteel? Ik gok dat je nog wel wat invloedrijker wilt worden. Want: bedenk je eens wat al die misgelopen invloed je momenteel kost.

Daar kan Effect Marketing verandering in brengen.

Pakketten

PAKKET:
Brand your business

Snel & professioneel van start met een onderscheidende identiteit

Ideaal voor:
Startende zzp’ers (coaches, zelfstandige marketeers, auteurs, hulpverleners, professionals in de gezondheidszorg, ondernemers met een creatief beroep, adviseurs en interimmers).

Duur: 2-3 weken
Prijs: € 1897,-
(of € 633,- in 3 termijnen)

PAKKET:
Automate your business

Van je website een marketingmachine maken. Geautomatiseerd en al.

Ideaal voor:
Kennisondernemers, (online) dienstverleners, Midden- en KleinBedrijven (MKB), projectwebsites en growth hacking entrepreneurs. Iedereen die vooruit wil.

Duur: 4-5 weken
Prijs: € 3297,-
(of € 1100,- in 3 termijnen)

PAKKET:
Professionalize your business

Neurologie en psychologie in de praktijk. Communicatie met plakkracht.

Ideaal voor:
Ondernemers die zichzelf écht gelijk goed willen presenteren; kapitaalvermogende start-ups en commerciële projecten en advertisements. De crème de la crème van marketing.

Duur: 6-8 weken
Prijs: € 4197,-
(of € 1399,- in 3 termijnen)

pakketten

Makkelijker kunnen we het verder niet meer maken. Wél effectiever.

Boekingen open voor augustus 2021.