Geen giswerk meer. Bij Effect Marketing gebruiken we de laatste inzichten uit de gedragseconomie en de consumentenpsychologie om effectieve marketing en communicatie in te zetten.

Over

Effect Marketing werd opgericht op 19 april 2019, op een zonnige lentedag. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel in Breda was rond en er kon van start worden gegaan! Merin begon oorspronkelijk als eenmanszaak, maar begon al snel de samenwerking met andere professionals op te zoeken. Want alleen ga je dan misschien wel sneller, maar samen kom je verder.

Dat Effect Marketing niet zómaar een marketingbureau & communicatieadviesbureau is, bleek al snel. Er zijn maar weinig andere bureaus die doen wat wij doen, namelijk: het combineren van marketingcommunicatie uitingen met kennis van gedragspsychologie, beïnvloeding en neurologie.

Tegelijkertijd zijn we lekker normaal gebleven. Hollands nuchter. Eigenlijk zijn we niet zo van de zakelijke poespas, maar zijn we vooral creatievelingen die gericht te werk gaan. We gaan voor ongewoon goede resultaten!

Voor wie werken we?

We werken voor wie vooruit geholpen wilt worden. Onze klanten zijn zowel zzp’ers en gemeenten, als mkb’ers en grootbedrijven. We leveren professionele resultaten, geven trainingen en pakken uitdagende projecten met beide handen aan. Deel je gedachten met ons en wij manifesteren ze in iets moois. En natuurlijk denken we ook zelf graag mee.

Over Merin

“Wat een duizendpoot; creatief, snel, doortastend en invoelend. Ze heeft maar een paar woorden nodig om je te ontzorgen op het gebied van Marketing, Social media, teksten en schrift. Een vakvrouw op haar gebied. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om te werken met Merin! Ik hoop tot in lengte der dagen samen te werken met haar.”
Marcel van der Loo
(Directeur Birkman Nederland)

“Met Merin kan je vertrouwen op kwaliteit tot in de kleinste details. Gedreven in haar vak en nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen.”
Maarten Burggraaf
(Wethouder Economie, Gemeente Dordrecht)

“Merin is een enthousiaste, en heel inspirerende vrouw, met veel kennis. Ze heeft ons onwijs geholpen door een vakkundige workshop te geven over ‘netwerken & keuzes maken’. Samenwerking verloopt altijd prettig.”
Susanne Oerlemans
(Afstudeer student, Willem De Kooning Academie)

“Heel fijn samenwerken is het met Merin. Ze ontwierp voor mij een strak logo in meerdere formaten en soorten. Fijne en vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een duidelijk beeld van waar we naar toe werkten. Merin, nogmaals heel erg bedankt voor de uitstekende serrvice!”
Wesley Blaauw
(Eigenaar & ondernemer, Flexy Leads)

Merin heeft vooral een passie voor haar vak, maar als ze daar even niet mee bezig is… vind je haar in de natuur of voor de televisie, om naar een goede film, serie, documentaire of Formule 1 te kijken. Vakantie vinden we allemaal leuk, zo ook Merin. Ze reist graag (en veel) en heeft zelfs enkele jaren een eigen reisblog gehad – en reisagenten leren bloggen. Verder zit ze veel met haar neus in de boeken (nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen); is ze gek op pretparken en motorrijden – en loopt ze het liefst de hele dag met een camera om haar nek om ‘coole kiekjes‘ te schieten.

Boekingen open voor augustus 2021.