„Of ik alleen werk? Nee, dat zeker niet. Ik werk intensief samen met andere specialisten en marketeers binnen mijn netwerk . Maar ik ben wél de enige eigenaar van Effect Marketing.”

Merin Effect Marketing

Hi, mijn naam is Merin [’88]. Ik werk al sinds 2011 in de marketing. Ooit begonnen als SEO linkbuilder, daarna content marketeer, toen enkele jaren marketing assistent bij een commercieel bedrijf (groothandel) en nog later jarenlang communicatieadviseur/marketeer bij grote, complexe organisaties en overheden. Inmiddels ben ik eigenaar van Effect Marketing. In korte tijd heb ik enorm veel en uiteenlopende werkervaring opgedaan. En dat terwijl ik ooit aan de universiteit Utrecht afstudeerde als sociaal geograaf en planoloog.

Ik heb mijn hart verpand aan het vakgebied van (neuro)marketing en communicatie sinds mijn allereerste kennismaking ermee. Inmiddels vind ik het prachtig om ondernemers en organisaties te leren om beter en effectiever te communiceren. Er is niks wat me gelukkiger maakt op werkgebied.

Zelf ben ik ondernemend, leergierig, gericht op groei en op vooruitgang. Ik heb een analytische kijk op zaken. Die vaardigheid gebruik ik om, samen met mijn klanten, treffende strategieën op te stellen. Heb je nog niks of niet veel aan marketing staan? Laat mij je dan helpen om te beginnen bij het begin. Van daaruit bouwen we samen verder.

Ben je benieuwd of ik óók jou kan helpen?
Neem contact op.