„Of ik alleen werk? Nee, dat zeker niet. Ik werk intensief samen met andere specialisten en marketeers binnen mijn netwerk . Maar ik ben wél de enige eigenaar van Effect Marketing.”

Effect Marketing Merin de Does

Hi, mijn naam is Merin [’88]. Ik werk al sinds 2011 in de marketing. Ooit begonnen als SEO linkbuilder, daarna content marketeer, toen jarenlang marketing assistent bij een mooi Dordts bedrijf en inmiddels communicatieadviseur/marketeer bij (lokale) overheden. Én eigenaar van Effect Marketing.

Waar ik de tijd vandaan haal? Ik optimaliseer en automatiseer.
En dat kun jij ook! Meer daarover vind je hier.

Ik ben ondernemend, gericht op groei en vooruitgang – en al sinds 2013 mijn dromen aan het najagen. Zo heb ik jarenlang een succesvolle reisblog gehad – en half Europa hiervoor mogen rondreizen. Ik verdiende mijn geld in die tijd met affiliate marketing. Bloggen is mijn grote liefde, dus dat doe ik nog steeds. Momenteel op een nieuw platform: Twelve 365. Een online magazine over ondernemen & vrijheid (hoe toepasselijk!). Neem er eens een kijkje!

Verder help ik met Effect Marketing andere ambitieuze ondernemers aan meer klanten – én meer vrijheid. En je vind me bij organisaties, aan het roer van interessante marketing- en communicatievraagstukken. Ik vind het prachtig om de vooruitgang bij anderen te kunnen stuwen en ook daadwerkelijk te mogen zien. En nog mooier vind ik het effect, dat we als mensen op elkaar hebben, met communicatie. Ja, ik voel me dankbaar om in zo’n interessant vakgebied werkzaam te mogen zijn. En om ook echt iets te mogen betekenen voor anderen.

Ben je benieuwd of ik óók jou kan helpen?
Neem contact op.

:)
×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.