Merin is, naast communicatie- en imagoverbeteraar, ook eigenaar van de Leiderschapsacademy.

Over Merin

Mijn wereld zit vol (ogenschijnlijke) tegenstellingen. Ik koester ze.

Ik ben wetenschappelijk geschoold, maar praktisch van aard. Ik ben een denker, maar wel met actiegerichte interesses. Ik ben een teamplayer, maar ik waardeer het om persoonlijk gewaardeerd of beloond te worden. Ik heb een suggestieve, bijna vragende, manier van leidinggeven, maar ik geef zelf de voorkeur aan duidelijke leidinggevenden boven mij. Ik ben niet vaak op de voorgrond, maar toon dominantie als ik vind dat er leiding tekortschiet – of nodig is. Ik hou van vakanties, maar net zo veel van werken aan wat ik leuk vind.

Meer over Merin – door Merin.
Ik werd geboren in ’88: het mooi(st)e voetbaljaar van Oranje. Al snel verliefd op de wereld van taal. Werkstukken maken, boeken lezen en voorlezen: het waren mijn favoriete activiteiten op de basisschool. Samen met de pauze. Ik besteedde mijn tienerjaren in de wijk ‘Stadspolders’ in Dordrecht – en volgde voortgezet wetenschappelijk onderwijs (vwo) aan het Stedelijk Dalton Lyceum, aan de overkampweg. Ik wist aardig wat rotzooi te trappen in mijn tienerjaren – kleine disclaimer: no harm or cruelty was done to other human beings and/or animals –  en dat zorgt nu nog steeds voor de leukste verhalen.

Ervaring en ‘fouten*’ zorgen voor verhalen.
*There’s no failure. Only feedback.

Zo heb ik ooit met een – letterlijke – blauwe tong (thank you, Blue Curacao) het volkslied tijdens een EK van een balkon mee staan blèrren; heb ik de tandenborstel van mijn, destijds vrij onaardige, baas een keer door afvalwater heen gesleept voordat hij zijn tanden ging poetsen – én zullen mijn ouders nooit meer het antwoord geven “Poepen in een oude schoen” als er een kind vraagt: “Wat gaan we doen?”.

Godzijdank heb ik ook een vak geleerd. Eerst aan de universiteit Utrecht tot sociaal geograaf/planoloog. Daar bleek toch niet echt mijn beroepspassie te liggen, maar ach: een diploma is nooit weg. In de tussentijd maakte ik kennis met het marketingvak en ontwikkelde ik een bovengemiddelde interesse in communicatie. En dat leidde tot wie ik vandaag de dag ben. Gecombineerd met een sterk sausje van kennis en inzicht in de methoden en technieken van persoonlijke ontwikkeling. Je zou me naast marketeer ook bijna een coach kunnen noemen. Gelukkig doe ik dat ook.

Merin is, naast communicatie- en imagoverbeteraar, ook eigenaar van de Leiderschapsacademy.