Marketingbureau Dordrecht

Dure marketingcampagnes?
Liever niet.

Je zocht waarschijnlijk op ‘Marketingbureau Dordrecht’. Fijn dat je er bent! Je wilt groeien, nietwaar? Groeien in zichtbaarheid, groeien in bereik en groeien in klanten.

Dat alles begint met marketing. Effectieve marketing. Én laat dat nou net hétgene zijn waar Effect Marketing zich in onderscheidt.

Effectieve marketing = marketing met een zo hoog mogelijk rendement. In waarde & in geld.

Naast uitvoering zetten we ook vóóral op strategie in:
met een middelenoverstijgende denkwijze

Marketingbureau Dordrecht: joúw marketingbureau in Dordrecht

Waar komt jouw volgende klant vandaan?

Is die gedachte er één waar je je zorgen om maakt? Of zou je simpelweg wel wat meer klanten willen / kunnen gebruiken? Dan is een marketingbureau er om je te helpen.

Inzetten op duurzame groei
Social media campagnes en Google Adwords campagnes zijn leuk. Je kunt er een snelle start mee maken als je net begint. En natuurlijk heeft deze vorm van marketing z’n voordelen. Maar zodra JIJ de geldkraan dicht draait ben je je bereik kwijt. En dan blijkt dat je investering eigenlijk geen investering was, maar eerder een bodemloze put. Zonde, toch? Vind ik nou ook. Daarom zet ik liever in op duurzame groei. Met marketing waar je ook nog iets aan hebt als je er allang niet meer voor betaalt – en die volledig bij jouw DNA past.

Binding met Dordrecht

Ik, Merin, ben in Dordrecht geboren & getogen. Ik ken de stad als mijn broekzak. En na meerdere jaren voor de gemeente Dordrecht te hebben gewerkt, kan ik wel zeggen dat ik het van buiten én van binnen ken. Dordrecht is de stad die ik liefheb als mijn geboorteplaats.

De mogelijkheden bespreken?

Neem contact op door middel van het contactformulier hieronder.

    Waarmee kan ik je helpen?

    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

    Boekingen open voor augustus 2021.