Pakketboekingen nu open voor september 2021

Strategie & uitvoering

Van strategisch communicatieadvies tot uitvoering met de juiste middelen.
We’re with you all the way.

Branding

01.

“It’s not about brand, it’s about style” is onze filosofie. Wij voorzien je graag van een stijl die alles omhelst wat jouw bedrijf is. Denk dan bijvoorbeeld aan vormgeving (huisstijl, identiteit, logo); prachtig webdesign en de opmaak van verschillende promotiematerialen (flyers, banners, visitekaartjes). Jij bent geen eenheidsworst toch? Laat ons je een maatpak aanmeten en val op in de massa!

02.

Alles kan makkelijker. Ja, echt! Door je business (en/of je projecten) te automatiseren speel je voor jezelf tijd vrij om te focussen op wat écht belangrijk is. Maak daarom slim gebruik van technologieën en software – en laat ons dit combineren met psychologische beïnvloeding. Wij richten alles voor je in, we schrijven de teksten en we zorgen voor conversie. Het enige wat jij hoeft te doen is deals te closen! Klinkt dat als muziek in je oren?

Marketing automation

Teksten

03.

Werk samen met de beste tekstschrijvers. Al onze tekstschrijvers zijn geoefend en getraind in storytelling, copywriting en het schrijven van persberichten voor het verkrijgen van free publicity. Zijn woorden niet zo jouw ding? En laat je de teksten liever aan iemand anders over? Let’s go dan!

Hi, mijn naam is Merin. Ik ben eigenaar van Effect Marketing. Ik heb een brede achtergrond als Bachelor of science (Bsc.), communicatieadviseur, NLP Practitioner, Hypnose Practitioner en marketeer. Die melting pot aan kennis en ervaring zet ik in om mijn klanten het allerbeste van het beste te kunnen geven.

Voor Effect Marketing werk ik samen met allerlei andere toppers uit de marketing- en communicatiewereld. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

E: info@effect-marketing.nl
T: +31 (0). 6 270 477 21

Merin

Een greep uit onze opdrachtgevers

    Wat kunnen we voor je doen?

    Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

    Boekingen open voor augustus 2021.