Expertises

Niet zómaar een marketing- en communicatiebureau.

Effect Marketing is gespecialiseerd in de psychologie van communicatie én in neuromarketing.
Lees hieronder verder.

Bedrijfscommunicatie

Bedrijfscommunicatie

Voor zzp & mkb

Klanten zijn de zuurstof van je bedrijf. Waar komt je volgende klant vandaan? Krijg meer grip op je marketing & communicatie om zo je omzet te verhogen. Zie goede communicatie als een investering, waar je met de tijd alleen maar winst op kunt behalen.

Overheidscommunicatie

Overheidscommunicatie

Factor C & overheidservaring

Je medewerkers intern betrokken krijgen en/of houden? Participatietrajecten in goede banen leiden? De adoptiegraad van nieuwe technologieën verhogen? Effect Marketing heeft de kennis en ervaring in huis om je vooruit te helpen.

Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Een sterke employer brand

Zaken als werkgeluk, productiviteit en psychologische veiligheid kun je beïnvloeden. Dat scheidt organisaties waar mensen van roepen dat ze “er graag zouden willen werken!” van organisaties die deze aantrekkingskracht minder – of zelfs helemaal niét – hebben.

Effect Marketing doet het allemaal nét even anders…

We hebben stijl en we hebben functionaliteit. Twee hele verschillende dingen. Combineer ze en je hebt een krachtige cocktail – gericht op succes. Maar hoeveel marketeers of communicatieadviseurs ken jij die daadwerkelijk de functionaliteit van taal begrijpen? En hoeveel ken je er die de abstractieniveaus van taalpatronen op hun duim(pje) kennen? En hoeveel ken je er die hypnotische taalpatronen in hun marketing gebruiken? Enfin, je snap het punt.

Bij Effect Marketing combineren we het beste van de neurologie, psychologie én communicatie om tot effectieve boodschappen te komen. Boodschappen die raken. ‘Marketing’ is vervolgens het jasje waarin we die boodschappen verpakken.

Slimme marketeer(s)

Ervaring in het communicatievak

Toepasbare neuromarketing

Hypnotisch taalgebruik & NLP

Efficiënt in de uitvoering

Boekingen open voor augustus 2021.