Fotograaf in Dordrecht

Fotografie Effect Marketing

Ben je op zoek naar een fotograaf in Dordrecht? Iemand die prachtige plaatjes voor of van jou schiet, zodat jij je eigen beeldbank kunt aanleggen? Of zoek je een fotograaf in Dordrecht voor zakelijke fotografie, voor een bedrijfsreportage of voor productfotografie? Zelfs de fotografie van architectuur (binnen en buiten) behoort tot de mogelijkheden!

Effect Marketing is niet voor niets een no-nonsense en full service marketingbureau. Professionele fotografie behoort daarom óók tot het dienstenpakket. Als fotograaf in Dordrecht komt Merin graag aan de wensen van haar klanten tegemoet. Uitgerust met een state of the art camera schiet ze hoge resolutie plaatjes met een duurzaam karakter. Laat  jouw identiteit vandaag nog op beeld vastleggen!

Ga direct naar:

 • Zakelijke (portret)fotografie
 • Bedrijfsreportage / evenementen
 • Productfotografie
 • Architectuur (binnen en buiten)
 • Aanleggen beeldbank

Meer – véél meer – dan de zoveelste ‘fotograaf in Dordrecht’

Merin is niet zomaar een fotograaf in Dordrecht, maar: een fotograaf met een marketingbrein. En dat is fijn, want dat betekent dat ze volledig met jou mee kan denken over je visuele presentatie. Van de fotografiestijl die je graag ziet en die bij je merk past, tot aan waar je de foto’s precies gaat plaatsen – en waar diezelfde foto’s het grootste effect op je doelgroep hebben. Één beeld zegt immers meer dan duizend woorden. 

Effect Marketing heeft géén eigen studio, maar doet alleen fotoshoots op locatie. Daar is bewust voor gekozen. Merin fotografeert onderwerpen het liefst in natuurlijk licht, en in verschillende settings. Als fotograaf in Dordrecht weet ze bijzondere plekken op te zoeken waardoor ze ook direct meer power mee kan geven aan jouw ideale beeldcommunicatie. 

Fotografie voor joúw gekozen kanalen

Merin fotografeert voor bedrijven. Van zzp’ers tot multinationals en van midden en klein bedrijven (mkb) tot bedrijven met honderden medewerkers. Voor deze bedrijven verzorgt ze fotografie, welke gebruikt wordt voor diverse media kanalen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan fotografie voor social media (Instagram, LinkedIn, Facebook); fotografie voor publicaties, websites; fotografie voor personeelsmagazine, et cetera. Merin fotografeert zakelijke portretten, allround bedrijfsreportages en evenementen.

Enkele kernwoorden zijn onder andere: betrouwbaar, kwaliteitsbewust en sociaal. En dat alles vanuit de beste kwaliteit en mentaliteit!

Bekijk het portfolio hieronder om een beeld te krijgen van wat voor soort foto’s Effect Marketing / Merin maakt.

Meer informatie

  Waarmee kan ik je helpen?

  Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

  Boekingen open voor augustus 2021.