90-daags betaald verkeer-WINSTPROGRAMMA

Geïnteresseerd in social media marketing? Je wilt in korte tijd meer klanten? Om het leveren van deze service staat Effect Marketing bekend. In een periode van 90 dagen zullen wij effectieve advertenties voor je pushen op social media – en halen we daar een maximale ROI voor je uit! Een kleine 90 dagen vertrouwen in ons – is alles wat we nodig hebben, om jouw business VOLLEDIG te transformeren.

Nadat je besloten hebt om voor social media marketing te gaan, worden je advertenties binnen 14 dagen weergegeven. Vaak hebben we daar – van jou – alleen foto’s voor nodig. Hoe beter de foto’s, hoe groter het effect van de social media marketing ads zal zijn. Heb je (nog) geen goede foto’s? Dan kunnen we je daar ook bij helpen met onze content creatie service.

Effect Marketing is gespecialiseerd in Facebook Marketing, waar Instagram ook onderdeel van uitmaakt. Afhankelijk van jouw doelgroep bepalen we de juiste strategie en gaan we aan de slag. We zetten in op een minimale ROI van 2x. Dat betekent dat voor elke euro die je in social media marketing stopt, je er minimaal 2 euro aan waarde voor terug krijgt – of meer.

Social Media Marketing

Nederland lijkt de laatste jaren overgenomen te worden door social media marketing agencies, of: bureaus. Dat is niet zonder reden. Social media marketing is één van de meest winstgevende manieren geworden om te adverteren. Of het nu gaat om leadgeneratie (het verleiden van potentiële klanten om met je in contact te komen) of om awareness campagnes. Social media zijn de nieuwe billboards van Times Square geworden – voor een wereldwijd publiek. Of juist voor een heel lokaal publiek. De ultragerichte targeting van Facebook is de laatste jaren dan ook ongeëvenaard gebleken. Zelfs Google Adwords kan er niet aan voorbij.

De onovertroffen targeting van Facebook

Er zitten miljoenen miljarden mensen op Facebook. Van die gebruikers verzamelt Facebook data. En die data is beschikbaar voor adverteerders. Vaak lopen Amerikanen op dit gebied voorop, maar inmiddels heeft ook de Nederlandse markt haar weg naar social media marketing gevonden. En daar worden verbluffende resultaten mee geboekt. Om je maar een voorbeeld uit onze eigen ‘tuin’ te geven: voor elke euro die wij voor onze klanten in social media advertenties stoppen, halen we daar ongeveer 2,6 euro aan waarde weer uit. Dat is dus een verdubbeling van 260% En dat is nog maar het minimale wat we voor je kunnen betekenen.

Facebook

Facebook is nog steeds één van de grootste social media platformen in Nederland – en wereldwijd – in aantallen gebruikers. Het staat op de 2e plek, na Whatsapp. Het platform heeft meer dan 10 miljoen gebruikers, in leeftijden variërend van 15 t/m 95 jaar. Facebook beschikt over gigantisch veel demografische & geografische gegevens, maar ook over interesses van mensen.

Voor adverteerders biedt Facebook zoveel mogelijkheden dat je de weg kwijt kunt raken in deze digitale jungle, maar wie alles goed instelt bij het beheren van de advertenties, kan snel resultaten boeken met een relatief klein advertentiebudget.

Instagram

Instagram groeit elk jaar in populariteit en is hét social media kanaal waar je jong volwassenen en milennials op kunt vinden. Oftewel: de leeftijden 15 t/m 35 jaar. Instagram is overgenomen door Facebook en dus heb je een Facebook account nodig om op Instagram te kunnen adverteren. Je kunt gecombineerde social media campagnes laten draaien op deze twee kanalen, of één van de twee uitschakelen.

LinkedIn

Bevindt je je in de B2B markt, dan is LinkedIn het ideale kanaal om leads mee te verzamelen. Dit kan op twee manieren: met de LinkedIn Sales Navigator of door te adverteren. Maandelijks zitten er zo’n 4,4 miljoen Nederlanders in dit zakelijke netwerk. Hoewel LinkedIn geen onderdeel van Facebook is, kun je er wel op adverteren. Ook LinkedIn beschikt namelijk over een hoop data. Wees je er echter van bewust dat dit zakelijke platform ook enorm duur is om op te adverteren, met de hoogte kosten per klik (cpc).

Effect Marketing InstagramEffect Marketing LinkedInEffect Marketing Facebook