Interim

Effect Marketing biedt haar diensten op interim basis aan voor profit én non-profit organisaties. Bijvoorbeeld om de (marketing)communicatie van een project op te zetten en uit te voeren. Of als tijdelijke vervanging voor een medewerker die er even tussenuit is. Of voor een verandertraject, waar goede communicatie en verwachtingsmanagement een grote rol spelen.

Wil je op interim-basis iemand die een klantgerichte benadering van communicatie hanteert? Een interimmer die vooral inspeelt op wat er leeft bij het doelgroep en effect behaalt met de juiste inzet van marketingcommunicatie-middelen?

Effect Marketing heeft kennis en ervaring op het gebied van:

  • Projectcommunicatie
  • Marktsegmentatie en positionering
  • Communicatie en verandermanagement
  • Marketing- en communicatiestrategieën
  • De inzet van de juiste middelenmix
  • Social selling en leadgeneratie

Zoek je iemand op interim basis die verstand heeft van zaken en een organisatie of omgeving snel eigen maakt? Neem dan contact op.

Wie haal je in huis je bedrijf
en/of je organisatie?

Aangenaam. Merin de Does. Marketing- en communicatie specialist. Ervaring in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Geoefend en getraind in een klantgerichte benadering van marketingcommunicatie met een maximaal effect. Autodidact en op de hoogte van de laatste lessen over neuromarketing en de psychologie van communicatie. Meer over Merin.

Tijdelijke ondersteuning, zonder dat jij – als opdrachtgever – iets van dat tijdelijke aspect merkt. Met de belofte dat het werk gewoon doorgaat – en de resultaten ernaar mogen zijn.

Interim ondersteuning: voor wie?

Non-Profit

Voor overheden, stichtingen en semi-overheden (waterschappen, woningcorporaties, onderwijs)

Profit

Voor Midden- en Kleine Bedrijven (MKB) en grote bedrijven met winstoogmerk.

Koffiedate?

:)
×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.