Bedrijfscommunicatie (voor zzp & mkb), overheidscommunicatie & arbeidsmarktcommunicatie

Hét fullservice marketingbureau & communicatieadviesbureau dat effect garandeert.
E: info@effect-marketing.nl
T: + 31 (0) 6 270 477 21

Ghostwriter

Zoek je een ghostwriter voor je blog, je social media posts, je speech, je redactionele artikelen of voor je managementboek?
Dan kun je geen betere hebben dan Effect Marketing (Merin).

Een goede relatie met je ghostwriter

Als ghostwriter investeer ik vooral in de relatie tussen jou en mij. Ik vraag je naar je waarom, je wat en je hoe. Jouw wereldbeeld moet mijn wereldbeeld worden. Daarna orden ik de gedachten en begin ik te schrijven. En het mooie? Als ghostwriter blijf ik anoniem en kun jij de artikelen gewoon onder jouw naam publiceren. Of speechen zoals je nooit eerder gedaan hebt. Of een boek uitbrengen met joúw gedachten, maar zonder ‘vervelende’ schrijfwerk. Dat neem ik namelijk volledig voor je uit handen.

Ghostwriter

Voor je blogartikelen

Heb je een anonieme schrijver nodig voor je blogartikelen? En wil je consistentie aanbrengen in je publicaties? Als jouw ghostwriter spreek ik wekelijks met je af om even bij te praten. Of je mag me gewoon ingesproken voiceberichten sturen via WhatsApp. Afhankelijk van wat jij het fijnst vindt. Ik schrijf daar vervolgens ijzersterke content marketing op. Zo werken we samen op een duurzame manier aan het uitbreiden van jouw zichtbaarheid – én je klantenbestand.

Voor je social media

Vind jij het een pain in the ass om je social media bij te houden? Wil je unieke content, maar heb je geen idee wat je vandaag nu weer ‘ns moet publiceren? En zoek je iemand die dit werk voor jou uit handen neemt? Ga dan een samenwerking aan met een online marketingbureau en een ijzersterke ghostwriter. Ik breng fleur & kleur aan je social media + voer consistentie door. Zo zie je je volgersaantallen week na week groter groeien.

Voor je boek

Loop je met plannen rond om een (management)boek te schrijven? Alleen heb je niet echt een vlotte pen? Of kun je wel wat hulp gebruiken met het redigeren. Dan is een goede ghostwriter dé oplossing. Een ghostwriter schrijft voor jou en zorgt ervoor dat je verhaal lekker loopt. En niet alleen dat, een ghostwriter met marketingachtergrond denkt ook direct mee over hoe je je boek in de markt kunt zetten. Alleen maar pluspunten dus.

Lekker kunnen speechen?

Speech of presenteer je regelmatig? En worstel je met het vinden van de juiste woorden? Huur dan een ghostwriter in met kennis van (neuro linguïstisch programmeren) NLP & Hypnosetechnieken. Effect Marketing heeft alles in huis om jou te voorzien van teksten die een selectieve of juist brede doelgroep aanspreken op een effectieve manier. Neem contact op voor meer informatie.

Persberichten & Redactionele artikelen

Persberichten en redactionele artikelen worden doorgaans door een groot publiek gelezen, na publicatie. Dan wil je een zo effectief mogelijke tekst, toch? Zonder spelfouten en onmogelijke zinsvormingen. En je wilt vooral inzetten op merkbeleving en -herinnering bij je publiek… lijkt me. Voor zulk soort teksten moet je bij Effect Marketing zijn: teksten met maximaal effect!

    Wat kan ik voor je doen?

    Bedrijfscommunicatie (voor zzp & mkb), overheidscommunicatie & arbeidsmarktcommunicatie

    Hét fullservice marketingbureau & communicatieadviesbureau dat effect garandeert.
    E: info@effect-marketing.nl
    T: + 31 (0) 6 270 477 21