Corporate storyteller nodig?

Je wilt je reden van bestaan beter uitdragen? Doen we.
Mij als corporate storyteller? Dan huur je iemand in die geschoold is in de communicatie én in de psychologie.

corporate storyteller nodig

Corporate storyteller

Als corporate storyteller vertel ik de verhalen die jouw bedrijf eruit laten springen. Verhalen die prikkelen, boeien en fascineren. Ik geloof er namelijk in, dat er in elk bedrijf (volop) verhalen te vinden zijn. Verhalen die erop wachten om verteld te worden.

The big ‘Why’

Jij snapt dat het ‘Waarom’ van jouw bedrijf de grootste onderscheidende factor is. Daarmee laat je je concurrenten achter je, en beter nog: jouw ‘waarom’ is niet nooit kopieerbaar. Als bonus speelt een goede corporate story ook nog eens in op de emoties van je potentiële klant. En… laat het creëren van een goede spanningsboog in jouw verhaal maar aan mij over.

Neem direct contact op

  Waarmee kan ik je helpen?

  Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden verwerkt door Effect Marketing.

  Mij inhuren als corporate storyteller

  Ik ben communicatieadviseur, neuromarketeer, een vlotte tekstschrijver, maar ik ben ook vooral een sucker voor goede verhalen. Vroeger noemden ze me ‘de wandelende filmencyclopedie’ – en tegenwoordig richt ik me vooral op boeken. Want: een goede schrijver leest ook veel.

  Eind 2019 volgde ik een 3-daagse workshop Storytelling in de praktijk, waar ik me nóg verder verdiepte in story structures zoals ‘The Hero’s Journey‘ en ‘The Three Act Story Structure‘. Dit hoef jij natuurlijk allemaal niet te onthouden, maar het is wel fijn als je een corporate storyteller hebt die weet wat ze doet, toch?

  Buiten dat ken ik de universele archetypes van storytelling. De 12 van Jung en de 12 van Mieke Bouma. Hoe dat interessant is voor jouw verhaal? Nou, ik kan jouw corporate story zó opschrijven dat mensen er hyper-gevoelig voor worden. Daarmee zorg ik niet alleen voor merkherkenning, maar ook voor merkherinnering.

  Bekijk hieronder de video over wat corporate storytelling is (in het Engels)

  De meeste mensen onthouden verhalen beter dan feiten

  Facts & figures. Hoeveel heb je er gezien in je leven en hoeveel kun jij je er nog herinneren? De kans is groot dat je de meeste alweer vergeten bent. Lekker boeiend ook, wat moet je ermee. Terwijl verhalen… verhalen blijven hangen. Stories stick with us. Ons brein is veel beter in verhalen memoriseren dan gewone random feitjes.

  De beste geheugentrainers ter wereld werken met verhalen om honderden nummers tegelijkertijd te kunnen memoriseren. Boeiend, toch? Moet je nagaan tot welke dingen het menselijk brein in staat is – als we er alleen maar iéts meer over zouden weten. Jammer genoeg krijg je geen handleiding bij je brein op de dag dat je geboren wordt. Maar dat verhalen impact maken, mag duidelijk zijn.

  Boekingen open voor augustus 2021.